Välkommen Peter!

Vi ökar vår närvaro i Västerbotten och hälsar Peter Jonsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Peter kommer närmast från Energikontor Norr och kommer att arbeta som projektledare och affärsutvecklare vid vårt kontor i Umeå.

Vad kommer du att jobba med på IUC Norr?
– Jag kommer jobba som affärsutvecklare och projektledare samt inledningsvis regional nod för projektet Omställningslyftet. Det innebär att jag kommer ha mycket kontakt med företag och deras ledning och genom våra olika erbjudanden kunna hjälpa dem med att få igång sitt hållbarhetsarbete på bästa sätt. Jag har lätt för att nätverka vilket underlättar då vi har många stora samarbeten mellan olika aktörer. Det ger oerhört mycket tillbaka att se företag växa och utvecklas vilket gör att det är tacksamma uppgifter att jobba med.

Varför valde du IUC Norr?
– Jag valde IUC för att för att det är ett härligt driv, vettigt tänk kring omställningsfrågor och för att få jobba med att effektivisera företag på bästa möjliga sätt.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har tidigare jobbat som projektledare på Uppsala kommun kring utbildningsfrågor samt 5 år som regional utvecklingsledare på Energikontor Norr.

Vad ser du mest framemot?
– Att få utveckla företag och mig själv på bästa sätt. Det är underbart att få hjälpa företag på riktigt och se dem växa, både fysiskt men mest mentalt! Genom att jobba med något tillfredsställande känns det bra inombords och gör att jag kan sova gott om nätterna.

Vill du veta mer om Peter?

Hör av dig!

Projektledare och Industricoach

072-086 73 46

Peter Jonsson

Projektledare och Industricoach

Kontaktuppgifter

  • 072-086 73 46

Dela via

IUC Norr | Kompetenslyft grön industri | Medarbetare

Välkommen Maria!

Vi hälsar Maria Taylor varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig för Kompetenslyft Grön Industri. Maria…

22 februari, 2024 — Lästid 2 min

Maria Enholm

Information | IUC Norr | Medarbetare

Maria Enholm ny vd för IUC Norr 

Styrelsen för IUC Norr har utsett Maria Enholm, nuvarande utvecklingschef vid Polarbröd AB, till ny vd för IUC Norr. Maria…

11 januari, 2024 — Lästid 2 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Maria!

Vi hälsar Maria Enholm varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som vd. Maria kommer närmast från Polarbröd…

10 juni, 2024 — Lästid 3 min

Information | Medarbetare

Välkommen Emina!

Vi hälsar Emina Kovacevic varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som affärsutvecklare. Emina har erfarenhet av att…

26 oktober, 2023 — Lästid 2 min