Välkommen Peter!

Vi ökar vår närvaro i Västerbotten och hälsar Peter Jonsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Peter kommer närmast från Energikontor Norr och kommer att arbeta som projektledare och affärsutvecklare vid vårt kontor i Umeå.

Vad kommer du att jobba med på IUC Norr?
– Jag kommer jobba som affärsutvecklare och projektledare samt inledningsvis regional nod för projektet Omställningslyftet. Det innebär att jag kommer ha mycket kontakt med företag och deras ledning och genom våra olika erbjudanden kunna hjälpa dem med att få igång sitt hållbarhetsarbete på bästa sätt. Jag har lätt för att nätverka vilket underlättar då vi har många stora samarbeten mellan olika aktörer. Det ger oerhört mycket tillbaka att se företag växa och utvecklas vilket gör att det är tacksamma uppgifter att jobba med.

Varför valde du IUC Norr?
– Jag valde IUC för att för att det är ett härligt driv, vettigt tänk kring omställningsfrågor och för att få jobba med att effektivisera företag på bästa möjliga sätt.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har tidigare jobbat som projektledare på Uppsala kommun kring utbildningsfrågor samt 5 år som regional utvecklingsledare på Energikontor Norr.

Vad ser du mest framemot?
– Att få utveckla företag och mig själv på bästa sätt. Det är underbart att få hjälpa företag på riktigt och se dem växa, både fysiskt men mest mentalt! Genom att jobba med något tillfredsställande känns det bra inombords och gör att jag kan sova gott om nätterna.

Vill du veta mer om Peter?

Hör av dig!

Projektledare och affärsutvecklare

072-086 73 46

Peter Jonsson

Projektledare och affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

  • 072-086 73 46

Dela via

Ceerus | IUC Norr | Lågan | Medarbetare

Välkommen Marie!

Vi hälsar Marie Holmgren varmt välkommen till oss på IUC Norr. Marie kommer närmast från Umeå Universitet och kommer att…

22 november, 2022 — Lästid 1 min

Medarbetare | Våra erbjudanden

Jag hjälper både små och stora företag att skapa tillväxt samt att sälja internationellt

Vi fick en pratstund med Niclas Tidström som arbetar på IUC Norr. Här berättar Niclas hur han bidrar till industrins…

8 februari, 2022 — Lästid 4 min

IUC Norr | Medarbetare | Våra erbjudanden

Samverka med era kollegor i näringslivet på orten

Vi fick en pratstund med Mathias Hedström som arbetar på IUC Norr. Mathias berättar hur han bidrar till industrins utveckling…

26 oktober, 2021 — Lästid 3 min

Kompetensförsörjning | Teknikcollege

Öppet brev: Vår rekrytering av nya medarbetare till 2026 börjar NU

Vår rekrytering av nya medarbetare till 2026 börjar NU. Öppet brev från Norrbottens industriföretag. Vi törs lova att ingen generation…

5 november, 2022 — Lästid 3 min