Maria Enholm ny vd för IUC Norr 

Styrelsen för IUC Norr har utsett Maria Enholm, nuvarande utvecklingschef vid Polarbröd AB, till ny vd för IUC Norr. Maria tillträder den 15 april och ska leda IUC Norrs fortsatta arbete med att stärka konkurrenskraften inom små och medelstora industriella företag i Norrbotten och Västerbotten.

– Vi är mycket glada över att kunna rekrytera Maria Enholm till IUC Norr. Hennes erfarenhet av att leda utvecklingsarbete gör att hon passar väl in som vd för IUC Norr. Maria har en mycket bred erfarenhet av att leda utvecklingsarbete och kommer att tillsammans med styrelsen fortsätta utvecklingen av små och medelstora företag i norra Sverige säger Göran Carlsson, ordförande i IUC Norr. 

Maria Enholm är idag utvecklingschef vid Polarbröd AB. Som en del av ledningen har hon lett utvecklingsarbetet vid företagets verksamheter i Älvsbyn, Umeå och Bredbyn. 

– Jag är otroligt glad och stolt att med ett starkt team få leda IUC Norr och, tillsammans med IUC Sverige, fortsätta skapa tillväxt och intresse för företag i norra Sverige. Jag ser nu fram emot att ansluta till den resa som IUC Norr driver för industrin där samverkan ligger mig extra varmt om hjärtat, säger Maria Enholm. 

IUC Norr är ett regionalt utvecklingsbolag för industrin i norra Sverige. Vi arbetar nära företag och individer för att flytta fram positionerna och bli mer konkurrenskraftiga. I strategisk samverkan med regioner och kommuner arbetar vi för att skapa tillväxt hos industriföretagen. Vi tar ett ledarskap för industrins utveckling mot en hållbar framtid.

För mer information kontakta Göran Carlsson, ordförande för IUC Norr, på 070-561 92 21. 

Maria Enholm tillträder som Vd för IUC Norr den 15 april.

Dela via

Information | IUC Norr

Nya styrelsemedlemmar hos IUC Norr

IUC Norrs styrelse är en viktig resurs i arbetet med att följa upp samt sätta mål och strategier för verksamheten…

16 oktober, 2023 — Lästid 3 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Maria!

Vi hälsar Maria Enholm varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som vd. Maria kommer närmast från Polarbröd…

10 juni, 2024 — Lästid 3 min

Information | Medarbetare

Välkommen Emina!

Vi hälsar Emina Kovacevic varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som affärsutvecklare. Emina har erfarenhet av att…

26 oktober, 2023 — Lästid 2 min

IUC Norr | Jobba hos oss

Vi söker Processledare för Teknikcollege Norrbotten

Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidareanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Placering: Luleå  Teknikcollege är en samverkansplattform i Sverige för industrins kompetensförsörjning. Konceptet bygger på att…

28 maj, 2024 — Lästid 4 min