Jobba hos oss

Som medarbetare hos IUC Norr blir du en del av en grupp med olika kompetenser som har erfarenhet och bakgrund som matchar företagens behov. Tillsammans är vi modiga och vågar utmana oss själva och vår omgivning. Vi tror på ständig utveckling. Vill du vara med och öka konkurrenskraften i industrin tillsammans med oss på IUC Norr?

Vi jobbar både internt och externt med ett starkt fokus på hållbarhet. När du söker ett jobb hos oss på IUC Norr är det viktigt att du vill utvecklas i frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering för att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund.

Öppen ansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som vill vara med och öka konkurrenskraften i industrin tillsammans med oss. Vi välkomnar all kontakt och och intresseanmälan i dessa frågor till . Skicka oss det du tycker är relevant för en beskrivning av dig själv och berätta varför IUC Norr intresserar dig.

Lediga tjänster just nu

Affärsutvecklare

Vill du vara en del i att öka konkurrenskraften inom industrin i norra Sverige? Vi söker dig som vill arbeta nära företag och individer och trivs med att bygga långsiktiga relationer. Är du redo att driva komplexa frågor, bidra med kunskap och skapa tillväxt hos industriföretagen?

IUC Norr är ett gäng med drivna affärsutvecklare inom olika kompetensområden. Vi är ett team som jobbar tillsammans över hela Norrbotten och Västerbotten. Vi jobbar i tvärfunktionella team där kompetens och inte geografi är styrande. Det viktiga för oss är att möta behoven hos industriföretagen. Vi har kontor i Luleå, Umeå samt Skellefteå.

IUC Norr är en liten och föränderlig organisation vilket innebär en stor variation i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik. Samtidigt har du en stor möjlighet att påverka och forma verksamheten tillsammans med kollegorna inom IUC, företagen i regionen och styrelse.

Din roll:

En affärsutvecklare ansvarar för att leda kunden framåt i ett projekt. Detta sker genom att planera för de resurser som krävs för att kunna leverera stöd och utveckling som efterfrågas av uppdragsgivare.

Affärsutvecklaren ansvarar över att följa budgeten, leverera enligt uppsatta mål i projekt, ser till att tidsplaner hålls. Hen kommer att arbeta med både processledning, individuell coaching och affärsutveckling vilket innebär stor förmåga att se helheten och alltid ha affären i fokus hos företagen.

Har resultatansvar för gruppens gemensamma arbete och ansvarar för rapportering till styrgrupp/projektledning.

Som en del av IUC Norr kommer du att samverka brett med företag, finansiärer och andra organisationer för att tillsammans skapa engagemang för industrin. Du kommer vara delaktig i projekt inom kompetensförsörjning, affärsutveckling och produktion. Genom strategisk företagsanalys fastställa nuläge, attraktionskraft och förutsättningar, upprätta handlingsplaner tillsammans med företagens ägare/ledning. I dina arbetsuppgifter ingår det att få saker att hända.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Behovsinventering, strategisk analys, planering av insatser i företagen
 • Initiering, planering och utförande av affärsutvecklingsinsatser
 • Processledning, rådgivning och coachning
 • Löpande stötta genomförande av effektiviseringsprocesser i företag
 • Initiering och etablering av utvecklingsgrupper med olika teman riktade till industriella och industrinära företag
 • Samverkan med akademi och andra näringslivsfrämjare för att skapa tillväxt och utveckling hos industriföretagen
 • Projektledning kopplat till insatser i uppdraget
 • Kontinuerlig uppföljning och utvärdering av genomförda insatser
Vi tror att du passar bra i rollen som affärsutvecklare om du:
 • Har flerårig erfarenhet av affärsutveckling eller processledning
 • Har relevant erfarenhet av ledande befattning inom industrin
 • Är noggrann och strukturerad i ditt arbete
 • Är modig, nyfiken och respektfull ledare som trivs när du får ta egna initiativ och leda processer framåt
 • Trivs att arbeta tillsammans med andra för att uppnå gemensamma mål
Placeringsort:

Luleå, Skellefteå eller Umeå.

Ansökan:

Urvalsprocessen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 22 januari. Sök tjänsten genom att maila din ansökan till Åsa Tjärnberg, vd IUC Norr,

Vill du veta mer?

Hör av er till Åsa om du vill veta mer eller har frågor.

VD

070-326 88 11

Åsa Tjärnberg

VD

Kontaktuppgifter

 • 070-326 88 11