Som medarbetare hos IUC Norr blir du en del av en grupp med olika kompetenser som har erfarenhet och bakgrund som matchar företagens behov. Tillsammans är vi modiga och vågar utmana oss själva och vår omgivning. Vi tror på ständig utveckling. Vill du vara med och öka konkurrenskraften i industrin tillsammans med oss på IUC Norr?

Vi jobbar både internt och externt med ett starkt fokus på hållbarhet. När du söker ett jobb hos oss på IUC Norr är det viktigt att du vill utvecklas i frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering för att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund.

Öppen ansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som vill vara med och öka konkurrenskraften i industrin tillsammans med oss. Vi välkomnar all kontakt och och intresseanmälan i dessa frågor till . Skicka oss det du tycker är relevant för en beskrivning av dig själv och berätta varför IUC Norr intresserar dig.


Affärsutvecklare till Skellefteå

Är du en driven affärsutvecklare med ett coachande förhållningssätt och brinner för företagsutveckling kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
Som affärsutvecklare jobbar du främst med att;

 • vara bollplank och stöd till våra entreprenörer
 • driva företagsgemensamma tillväxtprojekt och samarbetsnätverk utifrån konkreta affärsmöjligheter
 • driva samverkansprojekt med basindustrinära, andra kundföretag, universitetet och institut för att bygga tillit som lyfter entreprenörerna

Vi anser det viktigt att ha mod att arbeta nära företagen och att IUC Norrs värderingar blir tydliga i processen. Du behöver vara modig och våga utmana dig själv och din omgivning. Vi tror på ständig utveckling och därmed bidrar till din egen och företagens förflyttning. Det är viktigt att du kan åta dig dessa för ett så ärligt intryck av IUC Norr som möjligt.

Som en del av IUC Norr kommer du att samverka brett med företag, finansiärer och andra organisationer för att tillsammans skapa engagemang för industrin. Du kommer vara delaktig i projekt inom kompetensförsörjning, affärsutveckling och produktion. I dina arbetsuppgifter ingår det att få saker att hända!

Utbildning

Gymnasial utbildning, högre utbildning är meriterande.

Erfarenhet

Vi ser gärna tidigare erfarenhet av att ha arbetat med affärsutveckling. Erfarenhet av att med ett coachande förhållningssätt drivit en förändringsprocess som till exempel en organisationsförändring/utveckling. Erfarenhet av hållbarhet och/eller digitalisering. Att arbeta med jämställdhet och mångfald för ökad jämlikhet oberoende av kön, ålder och etnicitet är en självklarhet för oss. Har du dessutom drivit eget företag kan det vara en styrka.

Kompetens

 • Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp.
 • Leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Samordnar grupper och blir en referenspunkt för andra. Skapar engagemang och delaktighet.
 • Uthållighet. Förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser.
 • Ekonomisk medvetenhet. Förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.
 • Är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
 • Självgående. Tar ansvar för sin arbetsuppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.

Placeringsort

Skellefteå.

Sista ansökningsdag

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup.
Du är välkommen med dina frågor till rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58.
Sista dag för ansökan är 7 juni 2022.

Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande.

IUC jobbar med ett starkt fokus på hållbarhet. När du söker ett jobb hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering för att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund. IUC Norr är ett regionalt utvecklingsbolag för små och medelstora industriella och industrinära företag i Norrbotten och Västerbotten. Vi arbetar nära företag och individer för att hjälpa dem att utvecklas och flytta fram positionerna till önskvärt läge. Våra insatser bidrar till ökad tillväxt i regionen. IUC Norr är en del i nätverket IUC Sverige.

Klicka här för att söka jobbet!

Vill du veta mer?

Hör av er till oss så hjälper vi dig vidare.

VD

070-326 88 11

Åsa Tjärnberg

VD

Kontaktuppgifter

 • 070-326 88 11

Projektchef och affärsutvecklare

070-201 64 21

Kristiina Starck Enman

Projektchef och affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

 • 070-201 64 21