Jobba hos oss

Som medarbetare hos IUC Norr blir du en del av en grupp med olika kompetenser som har erfarenhet och bakgrund som matchar företagens behov. Tillsammans är vi modiga och vågar utmana oss själva och vår omgivning. Vi tror på ständig utveckling. Vill du vara med och öka konkurrenskraften i industrin tillsammans med oss på IUC Norr?

Vi jobbar både internt och externt med ett starkt fokus på hållbarhet. När du söker ett jobb hos oss på IUC Norr är det viktigt att du vill utvecklas i frågor som mångfald, jämställdhet och inkludering för att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund.

Öppen ansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med människor som vill vara med och öka konkurrenskraften i industrin tillsammans med oss. Vi välkomnar all kontakt och och intresseanmälan i dessa frågor till . Skicka oss det du tycker är relevant för en beskrivning av dig själv och berätta varför IUC Norr intresserar dig.


Lediga tjänster just nu:

Senior projektledare

Nu söker vi en senior projektledare som omgående kommer att få vara med att leda ett stort och omfattande projekt inom Kompetensutveckling och Grön omställning. Tillsammans med underleverantörer av stål och metall i Norr ska vi arbeta mot en koldioxidneutral industri. Detta genom ökade förutsättningar för en strukturerad och strategisk kompetensförsörjning.  Du som söker bör vara en erfaren projektledare med fingertoppskänsla. Du trivs i rollen som spindel i nätet och har ett genuint intresse för hållbar utveckling och kompetensförsörjningsfrågor.

Om tjänsten:

Projektet genomförs inom ramarna för Fonden för rättvis omställning, ett av EU:s viktigaste verktyg för att stödja regioner i omställningen till ett klimatneutralt 2050. Projektet omfattar stålindustrin i Norrbotten och metallindustrin i Västerbotten och syftet är att stärka förmågan och förutsättningarna för kompetenshöjning för små- och medelstora underleverantörer.

Som medarbetare hos IUC Norr blir du en del av en grupp med olika kompetenser som har erfarenhet och bakgrund som matchar företagens behov. Tillsammans är vi modiga och vågar utmana oss själva och vår omgivning då vi har en stark tro på ständig utveckling. För att kunna delta i vårt utvecklingsarbete och dela vår värdegrund är det viktigt att du vill utvecklas i frågor gällande mångfald, jämställdhet och inkludering.

Därför är du rätt för den här rollen:
  • Du trivs i en ledande och samordnande roll i en snabbt föränderlig miljö.
  • Du lägger stor vikt vid att arbeta med ett utvecklingsorienterat och kommunikativt ledarskap och har flerårig erfarenhet av att driva projekt. Fördelaktigt om det är inom industri och/eller kompetensförsörjning.
  • Du är en problemlösare som ser möjligheter
  • Du är administrativt driven och strukturerad
  • Besitter goda kunskaper i officepaketet
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med EU-projekt och upphandlingar
Placering: 

Valfri ort, Luleå – Skellefteå – Umeå

Övrigt:

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup Umeå. Du är välkommen med dina frågor till Åsa Tjärnberg, VD IUC Norr, 070-326 88 11, eller rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 073-424 99 58. Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten

Vill du veta mer?

Hör av er till Åsa om du vill veta mer eller har frågor.

VD och tf Regional processledare Teknikcollege Norrbotten

070-326 88 11

Åsa Tjärnberg

VD och tf Regional processledare Teknikcollege Norrbotten

Kontaktuppgifter

  • 070-326 88 11