Välkommen Emina!

Vi hälsar Emina Kovacevic varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som affärsutvecklare. Emina har erfarenhet av att arbeta med innovationsledning, hållbarhet och produkt- och tjänsteutveckling.

Vad kommer du att jobba med på IUC Norr?
– Jag kommer att arbeta som affärsutvecklare och innovationsledare med att leda innovations- och utvecklingsprocesser hos våra kunder och medlemsföretag. Jag kommer att hjälpa våra företag utveckla sina produkt- och tjänsteportfolios, anpassa sig till nya marknader och arbeta användarcentrerat. Jag ser även framemot att få lära känna deras behov för att skapa nya projekt och erbjudande som passar just deras utmaningar.

Vad har du jobbat med tidigare?
– Jag har bl.a. jobbat som innovation manager i ett kommunalt bolag, produktchef i livsmedelsbranschen samt drivit eget som konsult inom strategi och industridesign.

Vilka tror du är dina styrkor i jobbet?
– Jag är bra på att tänka lateralt och angripa ett problem från olika infallsvinklar och att skapa metoder och processer för att komma fram till lösningar på kluriga frågor. Jag tar med mig min erfarenhet av att ha jobbat och bott i ett flertal länder i både Europa och Asien. Den erfarenheten hjälper mig tolka saker från olika perspektiv, och det tar jag gärna med mig i arbetet med våra kunder.

När har du som roligast på jobbet?
– När jag ser att det vi gör tillför positiva resultat till vår kunder och att det tar deras verksamhet framåt ett antal, gärna oväntade, steg.

Vad gör du på fritiden?
– Jag har ett intresse av historia, konst och kultur och tycker om att spendera tid på olika museer, bibliotek och utställningar. Jag umgås också gärna med mina vänner och familj och så fort tillfälle ges så reser jag. Gärna till platser där man får uppleva någonting oväntat.

Vill du veta mer om Emina – hör av dig!

Affärsutvecklare

070-274 55 43

Emina Kovacevic

Affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

  • 070-274 55 43

Dela via

Information | KLIN | Pressmeddelande

Så ska livsmedelsindustrin ta klivet in i framtiden

Den gröna industriomställningen påverkar även företagen i livsmedelsindustrin – men den glöms ofta bort i diskussionerna om en hållbar framtid…

19 september, 2023 — Lästid 2 min

Information | IUC Norr | Medarbetare | Teknikcollege

Välkommen Anna!

Vi hälsar Anna Behm varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som processledare för Teknikcollege Norrbotten! Hej Anna…

3 oktober, 2023 — Lästid 1 min

IUC Norr | Kompetenslyft grön industri | Medarbetare

Välkommen Maria!

Vi hälsar Maria Taylor varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig för Kompetenslyft Grön Industri. Maria…

22 februari, 2024 — Lästid 2 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Ellinor!

Vi hälsar Ellinor Emilsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Ellinor kommer att arbeta med att öka intresset och…

22 februari, 2023 — Lästid 3 min