Välkommen Marie!

Vi hälsar Marie Holmgren varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig, projektledare och affärsutvecklare. Marie har erfarenhet av att arbeta med energifrågor från forskning till affärsutveckling.

Vad kommer du att jobba med på IUC Norr?
– Som projektansvarig på IUC Norr men jag kommer även att jobba som projektledare och affärsutvecklare. Jag håller i projektet Ceerus som är ett samverkansprojekt med Energikontor Norr där systematiskt energiarbete och energieffektivisering är i fokus. Vidare kommer jag att jobba i projektet Hållbar industri i Norr och så håller jag i nätverket LÅGAN för Norrbotten.

Varför valde du IUC Norr?
– Jag kände att IUC Norr är en spännande arbetsgivare och en lyhörd organisation som jobbar nära företagen. IUC Norr jobbar med många intressanta projekt och med många olika samverkanspartners. Finns en stor bredd på kompetensen in-house och IUC Norr ingår också i IUC Sverige vilket gör att vi har en enorm skattkista när det gäller kompetens samt att vi tillsammans genomför flertalet nationella satsningar.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag kommer närmast från Umeå universitet där jag jobbade med forskningsinfrastrukturfrågor. Innan dess var jag på Energikontor Norr där jag jobbade som senior projektledare och energisakkunnig. Har jobbat med energi- och hållbarhetsfrågor i nära 14 år och även forskat vid Umeå universitet.

Vad ser du mest fram emot?
– Att tillsammans med mina trevliga och kompetenta kollegor stötta industri- och industrinära företag i Norrbotten och Västerbotten på bästa sätt. Ser även framemot alla spännande samarbeten som vi har med olika aktörer.

Dela via

IUC Norr | Jobba hos oss

Vi söker Processledare för Teknikcollege Norrbotten

Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidareanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Placering: Luleå  Teknikcollege är en samverkansplattform i Sverige för industrins kompetensförsörjning. Konceptet bygger på att…

28 maj, 2024 — Lästid 4 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Maria!

Vi hälsar Maria Enholm varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som vd. Maria kommer närmast från Polarbröd…

10 juni, 2024 — Lästid 3 min

Maria Enholm

Information | IUC Norr | Medarbetare

Maria Enholm ny vd för IUC Norr 

Styrelsen för IUC Norr har utsett Maria Enholm, nuvarande utvecklingschef vid Polarbröd AB, till ny vd för IUC Norr. Maria…

11 januari, 2024 — Lästid 2 min

IUC Norr | Kompetenslyft grön industri | Medarbetare

Välkommen Maria!

Vi hälsar Maria Taylor varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig för Kompetenslyft Grön Industri. Maria…

22 februari, 2024 — Lästid 2 min