Välkommen Marie!

Vi hälsar Marie Holmgren varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig, projektledare och affärsutvecklare. Marie har erfarenhet av att arbeta med energifrågor från forskning till affärsutveckling.

Vad kommer du att jobba med på IUC Norr?
– Som projektansvarig på IUC Norr men jag kommer även att jobba som projektledare och affärsutvecklare. Jag håller i projektet Ceerus som är ett samverkansprojekt med Energikontor Norr där systematiskt energiarbete och energieffektivisering är i fokus. Vidare kommer jag att jobba i projektet Hållbar industri i Norr och så håller jag i nätverket LÅGAN för Norrbotten.

Varför valde du IUC Norr?
– Jag kände att IUC Norr är en spännande arbetsgivare och en lyhörd organisation som jobbar nära företagen. IUC Norr jobbar med många intressanta projekt och med många olika samverkanspartners. Finns en stor bredd på kompetensen in-house och IUC Norr ingår också i IUC Sverige vilket gör att vi har en enorm skattkista när det gäller kompetens samt att vi tillsammans genomför flertalet nationella satsningar.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag kommer närmast från Umeå universitet där jag jobbade med forskningsinfrastrukturfrågor. Innan dess var jag på Energikontor Norr där jag jobbade som senior projektledare och energisakkunnig. Har jobbat med energi- och hållbarhetsfrågor i nära 14 år och även forskat vid Umeå universitet.

Vad ser du mest framemot?
– Att tillsammans med mina trevliga och kompetenta kollegor stötta industri- och industrinära företag i Norrbotten och Västerbotten på bästa sätt. Ser även framemot alla spännande samarbeten som vi har med olika aktörer.

Vill du veta mer om Marie?

Hör av dig!

Projektansvarig, projektledare och affärsutvecklare

070-203 13 69

Marie Holmgren

Projektansvarig, projektledare och affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

  • 070-203 13 69

Dela via

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Ellinor!

Vi hälsar Ellinor Emilsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Ellinor kommer att arbeta med att öka intresset och…

22 februari, 2023 — Lästid 3 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen David!

Vi förstärker vårt team i Västerbotten och hälsar David Crispin varmt välkomna till oss på IUC Norr. David kommer att…

9 februari, 2023 — Lästid 1 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Peter!

Vi ökar vår närvaro i Västerbotten och hälsar Peter Jonsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Peter kommer närmast…

18 november, 2022 — Lästid 1 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Camilla Häggström

Vi hälsar Camilla Häggström varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektledare och affärsutvecklare. Camilla har erfarenhet…

25 januari, 2023 — Lästid 2 min