Välkommen David!

Vi förstärker vårt team i Västerbotten och hälsar David Crispin varmt välkomna till oss på IUC Norr. David kommer att arbeta som projektledare och affärsutvecklare vid vårt kontor i Skellefteå.

David Crispin

Vad kommer du att jobba med?
Jag kommer att jobba som projektledare och affärsutvecklare och kommer att stötta företagen i allt från produktionsrelaterade frågor till att jobba med ledningsgruppen och deras långsiktiga strategiska arbete med att öka sin konkurrenskraft. I mitt arbete ingår även att bygga upp samverkan i Skellefteå med olika samverkansaktörer. Mina styrkor är att jag kan se helheten och kan därmed stötta företagen från många olika perspektiv.

Varför valde du IUC Norr?
Jag valde IUC Norr då man är en del av ett stort utvecklingsnätverk i hela Sverige och en tillväxtmotor åt företagen i regionen. På IUC Norr finns en bred kompetens internt som gör att man jobbar på ett holistiskt sätt i företaget.

Vad har du gjort tidigare?
Jag har jobbat på IFC, som är en del av The World Bank Group, med nära analys och utveckling av företagsstrukturer, hållbarhet och bolagsstyrning av företag som ville ha medel från banken. Jag har också erfarenhet av att arbeta med automation och produktionsutveckling.

Vad ser du mest fram emot?
Att tillsammans med mina kollegor och olika aktörer öka den hållbara tillväxten inom företag och samhälle i Norrbotten och Västerbotten.

Vill du veta mer om David?

Hör av dig!

Projektledare och affärsutvecklare

070-353 52 39

David Crispin

Projektledare och affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

  • 070-353 52 39

Dela via

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Ellinor!

Vi hälsar Ellinor Emilsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Ellinor kommer att arbeta med att öka intresset och…

22 februari, 2023 — Lästid 3 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Camilla Häggström

Vi hälsar Camilla Häggström varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektledare och affärsutvecklare. Camilla har erfarenhet…

25 januari, 2023 — Lästid 2 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Marie!

Vi hälsar Marie Holmgren varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig, projektledare och affärsutvecklare. Marie har…

22 november, 2022 — Lästid 1 min

Omställningslyftet

Pilotåret av Omställningslyftet har gått i mål (och vilka resultat vi har uppnåt!)

För exakt ett år sedan startade ett unikt pilot- och utvecklingsprojekt riktat mot svensk industri, Omställningslyftet. Nu har projektet gått…

20 september, 2023 — Lästid 2 min