Kompetensförsörjning | Online

Teknikcollege - Skapa direktkontakt med nästa generations medarbetare

Digitalt

20 februari 2023 klockan 10.00-11.00

Anmäl här
Teknikcollege - Skapa direktkontakt med nästa generations medarbetare
Digitalt
20 februari 2023 klockan 10.00-11.00

Inom Teknikcollege är det företagens framtida behov av kompetens som styr. Genom att påverka utbildningarna kan ert företag kvalitetssäkra er framtida arbetskraft. Att engagera sig i utbildningsfrågor innebär också att få välja den bästa kompetensen först.

Logo Europeiska regionala utvecklingsfonden

Välkommen på ett digitalt informationsmöte om Teknikcollege, Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning. Teknikcollege är en kvalitetsstämpel på utbildningar där företag, kommuner och utbildningsamordnare samverkan för att öka attraktionskraften och kvaliteten på industri- och teknikinriktade utbildningar. Inom Teknikcollege är det företagens framtida behov av kompetens som styr.

Linda Rönnbäck, Regional processledare Teknikcollege Norrbotten kommer dela med sig av Teknikcollege arbete och på vilket sätt ni kan engagera er för att kvalitetssäkra framtida arbetskraft.

Klicka här för anmälan

När: Måndagen den 20 februari 2023, kl 10.00-11.00
Var: Digitalt.
För dig: som är intresserad av att engagera er i utbildningsfrågor eller nyfiken hur Teknikcollege arbetar med industrins kompetensförsörjning.


Finansiärer

Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Västerbotten, Region Norrbotten, Kalix kommun, Luleå kommun, Pajala kommun och Piteå kommun.

Dela via