IUC Erbjuder | Online

Orbit One bygger system för att hantera en orolig omvärld

Frukostseminarium online

9 september kl. 08.30-09.30

Anmäl här
Orbit One bygger system för att hantera en orolig omvärld
Frukostseminarium online
9 september kl. 08.30-09.30

Som elektroniktillverkare är Orbit One i Ronneby verksamma på en marknad som upplever kraftiga störningar. Det råder komponentbrist och priserna stiger snabbt på råmaterial, tillverkning och transporter. Kriget i Ukraina skapar osäkerhet och ändrar förutsättningarna för leverantörskedjor och logistik. Många företag drabbas hårt men Orbit One har under flera år byggt upp strukturer för att hantera förändringar i omvärlden.

Orbit One har vidareutvecklat sitt Lean-arbete, påvisat stark tillväxt och expanderat utomlands. I år är företaget en av tre finalister i Svenska Lean-priset.

Som elektroniktillverkare är Orbit One verksamma på en marknad som upplever kraftiga störningar. Det råder komponentbrist och priserna stiger snabbt på råmaterial, tillverkning och transporter. Pandemin, nedstängda hamnar och kriget i Ukraina skapar osäkerhet och ändrar förutsättningarna för leverantörskedjor och logistik.

Välkommen till ett seminarium där du får ta del av Orbit Ones berättelse om hur de har utvecklats vidare och hanterat förändringar i omvärlden med hjälp av pulsmöten och utökat kundsamarbete, men även om hur de har tvingats flytta verksamheter.

Medverkande från Orbit One är Ulf Karlsson, Vice President & Chief Operating Officer, och Marcus Gunnebrant, Director & Chief Supply Chain Officer. Seminariet leds av Produktionslyftets coach Christian Silvasti.

Datum: Fredag den 9 september 2022
Tid: Klockan 08:30 till 09:30
Plats: Webbsänds, länk skickas ut till anmälda deltagare
Upplysningar: Välkommen att kontakta Annika Nilsson, 

Anmälan

Dela via