Välkommen Camilla Häggström

Vi hälsar Camilla Häggström varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektledare och affärsutvecklare. Camilla har erfarenhet av att arbeta med kompetensförsörjning, projektledning samt frågor som rör mångfald och integration.

Vad kommer du att jobba med på IUC Norr?
– Jag kommer att jobba som projektledare och affärsutvecklare bland annat inom kompetensförsörjning. Kompetensförsörjning är ett område som jag har erfarenhet från, både på nationell och regional nivå. Här kan jag bidra med mina kompetenser och erfarenheter.

Varför valde du IUC Norr?
– Jag har i min tidigare yrkeserfarenhet mött IUC Norr i flera sammanhang och fått ett professionellt intryck. IUC Norr jobbar med projekt och områden som jag är intresserad av. Jag vill bidra till en ännu bättre region där hållbar omställning för våra företag är en central del.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har jobbat som näringslivsstrateg och projektledare på Region Norrbotten främst inom kompetensförsörjningsområdet och nu senast på Tillväxtverket där jag jobbat med Europeiska Regionala Utvecklingsfonden (ERUF), kompetensförsörjningsfrågor samt med framtagandet av Fonden för en rättvis omställning (FRO).

Vad ser du mest framemot?
– Jag ser fram emot att få jobba med viktiga utvecklingsprojekt som skapar hållbar utveckling i vår region vilket bidrar till bättre förutsättningar för våra SMF att klara utmaningarna med kompetensförsörjning och omställning för en hållbar tillväxt och utveckling. Det känns inspirerande att få chansen att jobba nära våra företag, bidra till deras utveckling, tillväxt och att få möta dem i sin vardag. Ser såklart även fram emot att jobba med IUC Norrs projekt inom fonden för en rättvis omställning vilket kommer bli en komplex, inspirerade och viktig utmaning för Norrbotten och Västerbotten. Jag är stolt och glad över att just IUC Norr får chansen att jobba med dessa frågor.

Vill du veta mer om Camilla?

Hör av dig!

Projektledare och affärsutvecklare

070-643 00 85

Camilla Häggström

Projektledare och affärsutvecklare

Kontaktuppgifter

  • 070-643 00 85

Dela via

Information | IUC Norr

Välkommen Tord!

Vi hälsar Tord Pettersson varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektledare och affärsutvecklare. Tord har en…

17 oktober, 2022 — Lästid 2 min

Medarbetare | Våra erbjudanden

Jag hjälper både små och stora företag att skapa tillväxt samt att sälja internationellt

Vi fick en pratstund med Niclas Tidström som arbetar på IUC Norr. Här berättar Niclas hur han bidrar till industrins…

8 februari, 2022 — Lästid 4 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Peter!

Vi ökar vår närvaro i Västerbotten och hälsar Peter Jonsson varmt välkommen till oss på IUC Norr. Peter kommer närmast…

18 november, 2022 — Lästid 1 min

IUC Norr | Medarbetare

Välkommen Marie!

Vi hälsar Marie Holmgren varmt välkommen till oss på IUC Norr i rollen som projektansvarig, projektledare och affärsutvecklare. Marie har…

22 november, 2022 — Lästid 1 min