Lediga tjänster

OM IUC NORR
IUC Norr är ett regionalt utvecklingsbolag för små och medelstora industrinära företag i Norrbotten och Västerbotten. Vi ägs av ett 100-tal företag med koppling till regionen och har en lokal närvaro över Norrbotten och Västerbotten. Tillsammans med 16 andra IUC-bolag äger vi gemensamt IUC Sverige. Detta ger oss unika förutsättningar och en klar riktning.

IUC Norr är i en expansiv fas och försöker finnas lokaliserad på fler kommuner inom regionen.

VI SÖKER
På IUC Norr är vi stolta över regionens industrinära företag och är med och påverkar framtidens industri. Som en del av oss kommer du att arbeta nära företagen, med örat mor rälsen. Med fokus på individen, företagen och regionenens mål och resultat så stöttar vi dem att flytta fram sina positioner till ett önskvärt läge.

Du kommer att vara delaktig i olika projekt både som initiativtagare och ledare. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att delta i styrgrupper eller arrangera utbildningar samt administrativt arbete. Som en del av IUC Norr kommer du att samverka brett med företag, finansiärer och andra organisationer för att tillsammans skapa engagemang för industrin. Du kommer vara delaktig i projekt inom exempelvis affärsutveckling, kompetensförsörjning och produktionsutveckling. Genomföra strategisk företagsanalys och fastställa nuläge, tillväxtpotential och förutsättningar samt upprätta handlingsplaner tillsammans med företagens ägare/ledning. I dina arbetsuppgifter ingår det att få saker att hända.

Placeringsort är inte avgörande för oss. Vi behöver kompetens över hela regionen, t ex Gällivare/Malmfälten, Luleåregionen (fyrkantenområden), Skellefteåregionen, Västerbottens inland, Umeå med omnejd.

Att arbeta med jämställdhet och mångfald för ökad jämställdhet oberoende av kön, ålder och etnicitet är en självklarhet för oss.

IUC Norr är en liten och föränderlig organisation vilket innebär en stor variation i arbetsuppgifterna och ingen dag är den andra lik. Samtidigt har du en stor möjlighet att påverka och forma verksamheten tillsammans med kollegorna inom IUC, företagen i regionen och styrelse.

Är du vår nya medarbetare? Vi söker just nu experter inom flera områden. Är du en modig person som vill arbeta tillsammans med oss och vara med på resan?

Vi söker just nu expertkompetens inom ett eller flera av områden:
· Affärsutveckling
· Strateg inom sociala medier
· Kommunikationstjänster
· Extern utvärderare

Är du intresserad av en anställning, skicka in din ansökan till info@iucnorr.se.

Åsa Tjärnberg

Åsa Tjärnberg

VD.
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-326 88 11
asa.tjarnberg@iucnorr.se

Marie Näslund Jakobsson

Marie Näslund Jakobsson

Information och kommunikation.
Placeringsort: Luleå.
Mobiltelefon: 070-527 57 40
marie.jakobsson@iucnorr.se